DROP IN

Voor drop-ins geldt dat je om mee te kunnen doen aan een WOD, ervaring hebt op CrossFit gebied. Ben je nieuw op dat gebied dan kan je je inschrijven voor een WOW of voor Strength.
Heb je vragen of wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op!

0622655374

Bedrijvenweg 5, 7442 CX Nijverdal

Top

Crossfit

De CrossFit trainingsfilosofie leert ons om het allerbeste na te streven. Dat is wat we doen met onze programma’s. Het doel van CrossFit is om je algemene fitheid te verbeteren zodat jij fit door het leven gaat. Wij doen dit door het geven van constant gevarieerde trainingen met functionele bewegingen (bewegingen uit het dagelijkse leven) die op een hoge intensiteit worden uitgevoerd. Door het combineren van elementen uit olympisch gewichtheffen, turnen, atletiek en duursporten is CrossFit het meeste effectieve trainingsprogramma dat er bestaat. CrossFit is voor iedereen; ongeacht je fitnessniveau! Meer informatie over starten met Crossfit.

CrossFit gelooft niet in specialisatie en houdt niet van routine. Daarom is de workout elke dag anders, maar altijd intensief. Die intensiteit versterkt zowel je fysieke conditie als je mentale veerkracht. Wij zijn van mening dat CrossFit voor iedereen is die bereid is om ervoor te werken. Als je het gevoel hebt dat je eerst moet afvallen, eerst sterker of sneller moet zijn voordat je kan beginnen, dan heb je het mis! Wacht niet langer en sluit bij ons aan.

PROGRAMMERING

Voor onze programmering werken we samen met WarmUp and Workout van Pat en Taz Barber. Wij delen hun visie over fitness.

CROSSFIT IS

Fitter worden

Lichamelijk/mentaal sterker

Plezier

Gevarieerde trainingen

Functionele bewegingen

Hoge intensiteit training

Bekijk rooster

Benieuwd of Crossfit ook wat voor jou is?