DROP IN

Voor drop-ins geldt dat je om mee te kunnen doen aan een WOD, ervaring hebt op CrossFit gebied. Ben je nieuw op dat gebied dan kan je je inschrijven voor een WOW of voor Strength.
Heb je vragen of wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op!

0622655374

Bedrijvenweg 5, 7442 CX Nijverdal

Top

Kids & Teens

Bij CrossFit Kids ligt de focus op goed bewegen tijdens de kindertijd en de pubertijd. Dit maakt kinderen sneller, sterker, fitter en vaardiger, zodat ze een stevige basis leggen voor een gezond, fit en actief leven. Het programma is schaalbaar voor ieder kind, ongeacht leeftijd of ervaring. Plezier staat bij iedere training voorop en spelenderwijs ontwikkelen de kinderen een stevige fundering.

Met onze CrossFit Kids & Teens lessen helpen we kinderen met:

Plezier staat voorop

Iedere les is anders

Combinatie van verschillende sporten

Trainen in een groep maar op je eigen niveau

Meer zelfvertrouwen

Iedereen is gelijk

crossfit als levenstijl voor kinderen

Als kinderen opgroeien met de associatie dat sporten leuk is en ze de voordelen voor hun lichaam en gezondheid er duidelijk van inzien, dan is de kans groot dat fit zijn een prioriteit voor het leven blijft. Gezond eten wordt een natuurlijke en normale keuze en actief zijn wordt iets wat ze “gewoon” doen, wat “normaal” is en waar ze tijd voor maken.

voor wie & wanneer

Het CrossFit Kids & Teens programma bij TWEE12 is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. We trainen op verschillende dagen in twee verschillende leeftijdsgroepen.

Bekijk rooster

Aanmelden