DROP IN

Voor drop-ins geldt dat je om mee te kunnen doen aan een WOD, ervaring hebt op CrossFit gebied. Ben je nieuw op dat gebied dan kan je je inschrijven voor een WOW of voor Strength.
Heb je vragen of wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op!

0622655374

Bedrijvenweg 5, 7442 CX Nijverdal

Top

een gezonde leefstijl

Je wilt je weer lekker in je vel voelen, fit en vol energie. Dat kan! Wij gaan je begeleiden in het aanleren van een gezonde leefstijl, door het integreren van goede gezonde voeding en voldoende beweging en ontspanning in je dagelijkse leefpatroon. Coaching staat hierbij centraal en biedt de mentale ondersteuning om dat doel te bereiken. Hoe komt het bijvoorbeeld dat je zo graag wilt, maar het toch niet lukt. Dat gaan we uitzoeken.

Leefstijl omvat niet alleen voeding en beweging. Er wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar voldoende slaap en ontspanning. Door balans in alle leefstijlfactoren ervaar je dat “lekker in je vel” gevoel. Samen kijken we naar wat werkt voor jou, zodat je een gezonde balans vindt, waarbij jouw inzet en motivatie een doorslaggevende factor is. Geen (crash)dieet, maar simpelweg gewoon eten en weer leren genieten van eten. In plaats van bezig zijn met wat je allemaal niet mag, ligt de focus juist op wat je wel mag.

Als slechte voeding al bestaat, dan is het pas slecht als je het in je mond steekt. Dat is geen voedingsprobleem, maar een gedragsprobleem. De beste resultaten worden behaald door een voedingspatroon dat je kunt volhouden. Dat gaat niet alleen over voeding, maar vooral over gedrag. En laten wij je nou juist helpen met je gedrag; en met hoe jij je nieuwe leefstijl kunt volhouden. Want daar gaat het om, dat jij het voor eens en altijd volhoudt! Want jij (en wij) gaan voor een blijvend resultaat! Wij doen dat aan de hand van een nuchtere en praktische insteek en op een manier die bij jou past.

leefstijlcoaching/personal training

Voor personal training/leefstijlcoaching hebben we samen eerst een intakegesprek. We kijken waar de behoeften liggen en wawt het gewenste resultaat is. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Op basis daarvan kunnen wij een goed advies uitbrengen en de prijs hiervoor berekenen. Samen met een vaste coach wordt een traject ingezet voor een bepaalde tijd.

Leefstijlcoaching is maatwerk! Neem contact op voor meer informatie.

C: “Ik voel mij lichter”

Lieve Inge, Een hele dikke kus voor een super lief mens met een heel groot hart! Ik wil je bedanken voor dit traject, je coaching en je belangstelling. Een hobbelig pad wat nog niet vlak is. Ik heb veel geleerd, ook over mijzelf ;)) Het enorme...