DROP IN

Voor drop-ins geldt dat je om mee te kunnen doen aan een WOD, ervaring hebt op CrossFit gebied. Ben je nieuw op dat gebied dan kan je je inschrijven voor een WOW of voor Strength.
Heb je vragen of wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op!

0622655374

Bedrijvenweg 5, 7442 CX Nijverdal

Top

Personal Training

Een eigen personal coach die je kent en met wie je je vorderingen bespreekt. Iemand die je begeleidt en motiveert. Het beste uit jezelf halen en je doelen bereiken door middel van 1 op 1 sessies. Samen leggen we de focus op maar 1 ding, jouw resultaten en doelen behalen. Je zult merken dat je meer uit jezelf kunt halen dan dat je ooit dacht. De aandacht is volledig op jou gericht en de sessies worden volledig aangepast aan jouw wensen en doelen. Of dat nou afvallen, aankomen of fitter worden is. We gaan samen aan de slag met beweging, voeding en overige leefstijlfactoren zoals bijvoorbeeld slapen.


“Je zult uit jouw comfortzone moeten komen om een verandering in gang te zetten, want als je blijft doen wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg. Dus als jij iets wilt veranderen in jouw leven, zet dan die stap en kom in beweging. Wij helpen je graag!
Want als je (n)iets verandert, dan verandert er (n)iets…”

Succes verhalen

Personal Training / Leefstijlcoaching

Voor personal training / leefstijlcoaching hebben we samen eerst een intakegesprek. We kijken waar de behoeften liggen en wat het gewenste resultaat is. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Op basis daarvan kunnen wij een goed advies uitbrengen en de prijs hiervoor berekenen. Samen met een vaste coach wordt een traject ingezet voor een bepaalde tijd.

PT is maatwerk! Neem contact op voor meer informatie.

Alle succesverhalen